tiistai 5. maaliskuuta 2013

Avaus

Jalkapalloentusiastina olen jo pitkään tuntenut syvää myötähäpeää kavereiden kommentteihin rikkeistä, henkilökohtaisista rangaistuksista ja käsittämättömistä tuomioista: tämä blogi oli pakko perustaa!

Jalkapallo on Suomen toiseksi suosituin urheilulaji, ja etenkin arvoturnaukset sekä Mestareiden liigan ottelut saavat aikaan laajat keskustelut mm. Facebookissa. Sysäyksen tälle blogille antoi Nanin ja Arbeloan välikohtaus 5.3.2013 Mestareiden liigan ottelussa Manchester United - Real Madrid. Ottelun kannalta erittäin ratkaiseva tuomio, joka meni aivan oikein (tähän palaan seuraavassa postauksessa).

Jalkapallon säännöissä on vain 17 kohtaa, mutta ne tunnetaan kohtuullisen heikosti: välillä tuntuu, etteivät edes huippupelaajat ole niistä perillä. Yritän blogissani osaamiseni mukaan (en ole kuitenkaan mikään Collina) selittää sääntöjä ja niiden tulkintoja, sekä tuoda mielipiteitä sekä pelaajan, fanin että erotuomarin näkökulmista esiin. Varmasti kirjoittelen jonkun verran myös jalkapalloon liittyvää offtopiikkia, koska uutiskynnyksiä ylittäviä erotuomarin virheitä tai oikeita tuomioita tulee (onneksi?) aika vähän. Eri mieltä saa toki olla: tarkoitus on herättää pohdintaa ja keskustelua!

Ja melkein unohtui: Jalkapallon säännöt :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti